Juvo – Home Friend

Juvo – Home Friend je inovativni proizvod koji se brine za sigurnost djece te roditeljima osigurava smirenost i opuštenost po pitanju brige o djetetovom zdravlju i sigurnosti. Pružajući im konstantan uvid u kakvoj se okolini dijete nalazi, roditelji mogu bezbrižno obavljati svoje svakodnevne aktivnosti znajući da je njihovo dijete sigurno.

U svojoj ranoj dobi, djeca nisu svjesna svih opasnosti koje ih okružuju unutar vlastitog doma. Nažalost, samo trenutak roditeljske nepažnje je dovoljan da se dogodi nesreća koja može tragično završiti.

Svake godine, nekoliko milijuna djece je ozlijeđeno unutar i oko doma. Od toga, nekoliko tisuća ih pogine. Vodeći uzrok smrti u dječjoj dobi su slučajne nesreće. Unutar svakog doma se nalaze mjesta poput kuhinje, kupaone, stepenica, balkona i predmeti poput velikih televizora, ormarića i ladica s oštrim, otrovnim, zapaljivim predmetima koji takve nesreće uzrokuju.

Moderan način života svakodnevno suočava roditelje s mnogo problema i stresa, a osjećaji poput straha, brige, tjeskobe, izmorenosti, nervoze i panike dodatno su naglašeni kada se radi o odgoju prvog djeteta.

Koristeći proizvod Juvo – Home Friend roditelji dobivaju pomoćnika u odgoju i brizi o djetetu. Moderan način života ne dopušta roditeljima da paze na svoje dijete u svakom trenutku, a to je upravo ono što Juvo radi najbolje. Juvo rješava roditelje straha, stresa i tjeskobe koji se često javljaju prilikom odgoja djece.

Koristeći Juvo – Home Friend pametne senzore roditelji mogu označiti mjesta u kućanstvu senzorima koji reagiraju kada im se dijete približi. Nakon što je smješten na potencijalno opasno mjesto u kućanstvu, Juvo pametni senzor aktivira alarm i dojavljuje roditelju kada je dijete u potencijalnoj opasnosti. Sam alarm se koristi kao upozorenje djetetu, ali i za što brže obavještavanje roditelja ako se nalaze u blizini. Kao drugo sredstvo obavještavanja Juvo šalje roditeljima obavijest putem mobilne aplikacije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s