Dobrodošli na Osijek Mini Maker Faire

Nakon službene najave za Osijek Mini Maker Faire, evo i naše prve objave na hrvatskom jeziku. Svi se Maker Faire-ovi rade uz pomoć i po licenci Maker Media, izdavačem časopisa Make, tako da je velik dio sadržaja na ovim stranicama na engleskom jeziku.

“Naš” Maker Faire je prvi u velikom prostoru između Trsta, Beča, Istanbula i Atene. Kako želimo privući posjetitelje i izlagače iz šire regije, korištenje engleskog je i način da premostimo jezičnu barijeru. Nadamo se da većini zainteresiranih to neće biti problem, a za sve dodatne informacije uvijek možete konktaktirati ekipu iz udruge Osijek Software City, kao i #labOS hacklab, ovdje su sve kontakt adrese.

Kako se “dan D” –  14.05.2016.- bude bližio, na ovim stranicama, kao i putem društvenih mreža, objavljivat ćemo sve više korisnih informacija. Za početak, pozivamo sve zainteresirane za prezentaciju projekata i vođenje radionica da se prijave na našem Call for Makers obrascu.  Interes je velik, požurite!

Za posjetitelje smo pripremili mnoštvo zanimljivih izložaka i interaktivnih radionica. Na jednoj od njih moći ćete naučiti lemiti i odnijeti potpuno funkcionalan i lijep elektronički modul. Za uvod, evo dijela atmosfere sa prošlogodišnjeg nama najbližeg Maker Faire-a u Trstu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s